hososs

KFUM Kärsö söker Utvecklingsledare

KFUM tror att alla människor, inte minst unga, har behov av fysisk aktivitet, ökad kunskap och tid för reflektion för att kunna utvecklas och må bra. Vår logotyp, den röda triangeln, symboliserar dessa tre byggstenar - kropp, själ och ande, Det vill säga Body, Mind & Spirit. Det är grundstenarna för all vår verksamhet, både i Sverige och övriga delar av världen. Vi utgår ifrån en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov.

Kärsögården drivs av den ideella föreningen KFUM Kärsö vars huvudmän är Bromma KFUM och KFUM Söder. Föreningens syfte är att erbjuda barn- och ungdomsverksamheter en mötesplats där de kan utvecklas.

Vi söker nu dig som är intresserad av att utveckla Kärsögården till en kraftfull aktör inom konferens/aktivitets området med fokus på att i grunden bidra till en mötesplats för barn och unga att utvecklas för livet. Detta arbete sker i nära samspel med styrelsen, medarbetare och samarbetspartners. Vi erbjuder ett sammanhang med stor möjlighet att forma både tjänst och verksamhet.

Om dig
Vi vill att du har ett stort engagemang för att leda, utveckla och driva Kärsögården in i framtiden. Du har flera års erfarenhet av att jobba strategiskt med föreningsliv och konferens och har ett entreprenöriellt förhållningssätt. Du kan växla mellan att vara i det operativa och det visionära samt hämta kraft från verksamheten för att driva de långsiktiga visionerna.

Du har i dina tidigare tjänster haft personalansvar. Du har i tidigare tjänster haft kontakt med olika intressentgrupper och samarbetspartners. Det är samtidigt av stor vikt att du har intresse av att utveckla och ser möjligheter i att driva verksamhet. Vi ser att du gillar att nätverka och bygga allianser för att driva Kärsögården framåt.

Du har erfarenhet av att skriva projektansökningar och söka bidrag för barn och ungdomsverksamhet. Som person är du är driven och har förmågan att arbeta självständigt.

Du har en examen i försäljning, hotell- och turistverksamhet eller annan för tjänsten relevant utbildning.

Det är meriterande om du har ett stort nätverk i både kommersiell och ideell verksamhet. Det är också meriterande om du har erfarenhet från ideell sektor och att du tidigare har jobbat med en ideell styrelse.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som utvecklingsledare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ha det övergripande ansvaret för den långsiktiga finansieringen,
• Strategiska förändringsprocesser, organisationsutveckling, kvalitetssäkring
• Att vara en del av samt leda den dagliga operativa verksamheten
• Personal
• Strategisk kommunikation, marknadsföring och försäljning i både traditionella och digitala kanaler
• Affärsutveckling
• Administration och ekonomihantering
Tjänsten är baserad i Stockholm och är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning tillämpas. Kansliet ligger på Kärsögården, på Kärsön, längs Mälaren.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta ordförande Katarina Gustafsson via mejl, katarina.gustafsson@kfum.se eller telefon 070-4619453.

Ansökan
Skicka personligt brev och CV till katarina.gustafsson@kfum.se
Vi gör löpande intervjuer.
Sista ansökningsdag är den 28 april.