beachvolleyhp

Beachvolleyboll på Kärsögården

I en idyllisk miljö på Kärsögården finns 6 stycken beachvolleyplaner som också är öppna för allmänheten.

Beachvolleyboll (av engelskans beach volleyball) är en variant av volleyboll som spelas på sand. Vi har 6 st beachvolleyplaner som är öppna för spel. För att spela beachvolley behöver du dock ha löst aktivitetskort.

För att det ska bli så kul som möjligt för så många som möjligt vid Beachvolleyplanerna så har vi upprättat några enkla förhållningsregler:

Obs: Priserna nedan avser 2021
1. För att spela löser du ett aktivitetskort och samtliga spelare måste ha ett giltigt kort. Dagkort kostar 100 kr per person och gäller för en dag. Säsongskort kostar 700 kr per person (20 år och yngre 400 kr per person). Säsongskortet gäller för hela sommaren 2021. Kontakta Kärsögårdens personal i kiosken om det är något du undrar över eller vill lösa kort. Vi kontrollerar regelbundet banorna.

2. Speltid: 30 min per lag, rotera sedan! Desto fler som får spela desto roligare stämning för alla. Håll koll på vad klockan är när ni börjar spela.

3. Det finns inget bokningssystem. Det går inte att "hålla" en plan. På helger är det först till kvarn, 30 minuters spel och rotera som gäller. Kom överens med varandra, om det inte går, sök upp personalen så löser vi det tillsammans.

Kärsögården har alltid företräde till planerna för enstaka evenemang och matchdagar. 08 Beachvolley Club medlemmar har abonnerade träningstider på bana 1, 2, 3 och 4 vardagar mellan kl. 17.00-21.00.

Trevlig Beachvolleysommar!
Kärsögården har samarbete med 08 Beachvolley Club.

 
"Visste du att Volleyboll (som då kallades för Mintonette) uppfanns 1895 av KFUM-läraren William G Morgan."