Catering

YMCA FOOD TRUCK

Tanken på en egen food truck i Stockholm föddes våren 2015 då bilden av en föregångare i form av YMCA Motor Kitchen kom till oss via Facebook.

Bilden, som visade ett av KFUMs motoriserade kök under första världskriget, initierade en diskussion kring den pågående trenden med food trucks i Stockholm. Vi på Kärsögården är stolta över vårt kök och den mat vi serverar. Med en food truck skulle vi nu kunna låta gäster utanför gården ta del av vår matlagning. Vi skulle även kunna servera grupper, läger och andra evenemang. Inte minst gillade vi också tanken på den frihet det medför att ha en verksamhet på hjul :-)

Vår food truck rullar i Stockholm främst på onsdagar och torsdagar. På kvällar och helger går det att boka den för catering och events. God, vällagad mat från grunden serverad med ett leende står på menyn - street food precis som vi vill ha den!
CATERING & EVENT
Nyfiken på att boka Kärsögården och vår food truck? Läs mer här... eller kontakta oss så berättar vi mer.
 
08-759 07 00
 
 
 

YMCA FOOD TRUCK PREMIÄRMENY
Så här såg menyn ut när vi först rullade ut på Stockholms gator:
Boeuf Bourguignon med vitlöksfrästa champinjoner, färsk timjan och charlottenlök. Serveras med ditt val av basmatiris eller pommes. (L/G)

Indisk Dahl med kokoskräm, stjärnanis, kanelstång, hel kardemumma, färsk chili och koriander. Serveras med basmatiris, friterad lök och raita. (L/G)

Krispig pankopanerad kycklingfilé serveras med pommes och vår egen black garlic aioli.

Vitkålssallad marinerad med hel kummin, honung, oregano, äppelcidervinäger och extra jungfruolja samt bröd ingår självklart med ditt menyval.
Bon appétit!
Facebook Pagelike Widget
Hej! Nu har Kärsögården en food truck! … och vad det kan leda till vet vi inte, men:
… att vi kommer att använda den i vår egen verksamhet på gården - det vet vi.
… att vi kommer att ta med den på en massa äventyr - det hoppas vi.
… att nya spännande möjligheter väntar runt hörnet – det tror vi!
Väl mött!