konferens2

Boka er kurs och konferens hos oss

Närheten till Stockholm (Kärsön ligger mellan Bromma och Drottningholm) och de trivsamma konferenslokalerna bidrar till att Kärsögården är en perfekt kursgårds- och konferensanläggning för dig som söker en lugn och kreativ mötesplats med många möjligheter.

Vi har lång erfarenhet av stora och små möten och hjälper er gärna i planeringen. Kursgården har konferensrum både inne och ute för stora som små grupper. Ljusa och moderna konferenslokaler med bra teknik och självklart ingår även fruktfat och vatten.

En framgångsrik konferens kräver dock mer än bara den rätta tekniska utrustningen. Vi bidrar också med ett professionellt bemötande i en varm och familjär miljö som kommer att lyfta din konferens. Finns tid över kan ni även nyttja någon av alla de aktiviteter som gården kan erbjuda. Prova på beachvolley, ta en frisbeegolfrunda eller boka någon av gårdens många instruktörsledda aktiviteter. Eller bara njut av en promenad längs Kärsöleden som är 6 km lång och går längs kusten. Stigen bjuder på många fina vyer ut över Mälaren.

Dagkonferenser kan bokas från 400 kr per person. Då ingår konferenslokal, frukostbuffé, lunchbuffé och eftermiddagsfika med hembakat. Varför inte avsluta dagen med en härlig trerätters middag. Be oss om offert.

För flerdagarskurser och konferenser erbjuder vi olika alternativ. En övernattning med helpension går att boka från 890 kr per person. Då ingår logi i flerbäddsrum inkl 1 st frukostbuffé, fm-kaffe, lunchbuffé, em-fika samt middag. Konferenslokal tillkommer.

Kontakta oss för mer information hur Kärsögården som kursgård kan hjälpa Er verksamhet. Samtliga priser inklusive moms för föreningar och idéburna organisationer.
Ladda hem vår broschyr om Kärsögården eller läs vårt infoblad om dagkonferenser.

 
 
För mer information eller bokning:

 
08-759 07 00
 
... tusen tack för den här gången! Vi har fått väldigt positiv feedback från deltagarna om gården, personalen och så klart maten :)
/Tilde - Medecins Sans Frontières Sweden / Läkare Utan Gränser