konferens2

Kurs och konferens

Närheten till Stockholm och de trivsamma konferenslokalerna bidrar till att Kärsögården är en perfekt kursgårds- och konferensanläggning för dig som söker en lugn och kreativ miljö.

Vi har lång erfarenhet av stora och små möten och hjälper er gärna i planeringen. Vi ser det som vår uppgift att tillhandahålla en kreativ och prestigelös miljö så att arbetsron blir den bästa.

Kursgården har konferensrum både inne och ute för stora som små grupper. Lokalerna är utrustade med modern AV-teknik och fritt wifi. Självklart ingår även fruktfat och vatten.

En framgångsrik konferens kräver dock mer än bara den rätta tekniska utrustningen. Vi bidrar också med ett professionellt bemötande i en varm och familjär miljö som kommer att lyfta din konferens.

Dagskonferenser kan bokas från 400 kr per person. Då ingår konferenslokal, frukostbuffé, lunchbuffé och eftermiddagsfika med hembakat.

För flerdagarskurser och konferenser erbjuder vi olika alternativ. En övernattning med helpension går att boka från 850 kr per person. Då ingår logi i flerbäddsrum inkl 1 st frukostbuffé, fm-kaffe, lunchbuffé, em-fika samt middag. Konferenslokal tillkommer.

Kontakta oss för mer information hur Kärsögården som kursgård kan hjälpa Er verksamhet.
Ladda hem vår broschyr om Kärsögården eller läs vårt infoblad om dagskonferenser.

 
 
För mer information eller bokning:

 
08-759 07 00
 
Tack för att vi fick vara hos er igår och njuta av den goda maten, de trevliga lokalerna och det fina vädret som ni beställde till oss :)
BUMM, Astrid Lindgrens Barnsjukhus