klassresa

Boka er klassresa och lägerskola idag!

Vad passar bättre än att på skolresan till Stockholm inleda dagen med ett morgondopp på Kärsön för att efter Gröna Lundbesöket avsluta med lite beachvolley och en pratstund på bryggan till solnedgången?

Varför välja när ni på er klassresa till Stokcholm kan få både kultur och action i storstaden samt sport, äventyr och friluftsliv på Kärsögården. Från oss tar det er ca en halvtimme att ta sig in till Stockholm kommunalt. Samtidigt slipper klassen hetsen av att bo mitt i city.

Ni kan också boka några av våra olika instruktörsledda aktiviteter som teambuildingbana och samverkansstationer. Förutsättningar för alla att delta , utveckla gemenskap och samarbetsförmåga samt förståelse och respekt för andra utgör basen för våra aktiviteter. Flottbygge och femkamper är två andra aktiviteter som är populära bland skolklasser och ungdomsgrupper som kommer till Kärsögården. Lägg sedan till eget bad, lägerbålsplats och kanoter till låns (självklart har vi flytvästar:) så finns alla möjligheter för en äventyrsfull klassresa, lägerskolevistelse eller konfirmandresa. Mer information om vad klassen/ grupper kan göra hittar ni under "Aktiviteter" ovan.

Skolklasser bokar självhushåll från 430 kr per person och dygn. Lägerskola finns att boka från 650 kr per person och dygn (avser 7-9 år, övernattning med helpension). I helpension för lägerskola/ klassresa ingår frukost, lunch, eftermiddagsfika, middag samt korvgrillning. Två ledare/ lärare deltar alltid kostnadsfritt och bokar ni flera dygn ingår avresestäd.

Incheckning sker normalt från kl. 11.00 och utcheckning sker kl. 10.00. Vill ni går det bra att boka till extra lunch avresedagen till en kostnad av 70 kr per person. Populäraste instruktörsaktivitet är låghöjdsbanan som ingår i vårt program Träning i Samverkan. En sådan aktivitet ledd av gårdens intruktörer kostar 160 kr per deltagare.
För mer information och priser om våra lägerskolor och klassresor till Kärsögården:

 

 
08-759 07 00
 
glasssar
Hej! Tack för en trevlig vistelse på Kärsögården!
En vacker miljö som gav oss en stunds avkoppling och gemenskap på kvällarna. Gula villan gav oss även utrymme att umgås inomhus vilket passade oss bra då det var lite kyligt och regnigt på kvällarna. Stort Tack för den extra servicen med vårt bagage. Vi var trötta, frusna och hungriga vid ankomst så det kändes gott att mötas av er vänlighet och omtanke. Klass 6B Sjöparksskolan Gällivare