hososs

JOBBA HOS OSS

Kärsögården ligger strax utanför Drottningholm på Kärsö alldeles intill Mälarens strand. Gården erbjuder konferenslokaler, catering och evenemang, lägergårdsboende samt uteaktiviteter och bad. Under säsong är vi upp till 20 personer som arbetar här och det är vi som skall se till att gästerna trivs och mår bra. Utöver våra huvudsysslor så får vi emellanåt rycka in och hjälpas åt där det behövs. Att se helheten och förstå gästens behov är vår utmaning i det dagliga arbetet. Det ställs höga krav på oss att vara uthålliga och tillmötesgående både mot gäster och personal.

Vi söker extra anställda inför sommarens högsäsong. Möjlighet till tillsvidareanställning för rätt person. Tillsättning sker löpande. Maila in ditt CV och personligt brev till info@karsogarden.se
Kock samt köksbiträden
Ditt jobb blir att tillsammans med köksansvarig arbeta med alla uppgifter som förekommer i ett kök. Vi strävar efter att laga så mycket som möjligt från grunden (även vårt bröd) samt tänka näringsmedvetet och ekologiskt. Köket serverar frukost, lunch, fika, middag och ansvarar även för matlagningen vid större event såsom bröllop och jubileumsmiddagar.
Beskrivning av kvalifikationer:
Att du har passande utbildning eller dokumenterad jämförbar erfarenhet.
Har grepp om inköpsrutiner.
Har erfarenhet av egenkontrollprogram.
Gärna B-körkort dock inget krav.
Gillar att jobba med barn/ungdomar.
Meriterande är kunskap inom specialkost.

Lokalvårdare
Kompetens: Lokalvård vana, stor samarbetsförmåga. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av denna typ av arbete och att du är självgående. Du ser det som utvecklande att göra en bra arbetsinsats för våra kunder. Som person är du positiv, kommunikativ, tydlig och noggrann. Vi vill att du har blick för helhet och sammanhang och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Beskrivning av kvalifikationer:
Att du har passande utbildning eller dokumenterad jämförbar erfarenhet.
Gärna B-körkort, dock ej krav.
Gillar att jobba med barn/ungdomar.

Personliga Egenskaper

Vi söker personal som kan prioritera, vara noggrann och sköta sitt arbete självständigt. Du ser vad som behöver göras och ser till att det blir gjort. Du har ett trevligt, vänligt och professionellt bemötande! Du behärskar svenska och/ eller engelska men det är även meriterande om du kan flera språk. Du ska vara flexibel i dina arbetstider samt är beredd att ställa upp för dina arbetskollegor när det behövs.