Idrottsdag på Kärsögården

Boka in er idrottsdag på Kärsögården

I en idyllisk miljö på Kärsögården finns alla förutsättningar för en lyckad frilufts-/ idrottsdag.

Varje år arrangeras idrotts- och friluftsdagar från 80 upp till 1 000 elever på Kärsögården. Med gårdens utbud av aktivitetsplaner, grönområden och friluftsliv är förutsättningarna optimala. Främsta syftet tycker vi är att stärka gemenskapen i skolan. Idrottsdagen/ friluftsdagen är en utmärkt möjlighet för pedagoger och elever att träffas utanför klassrumsstrukturen.

Idrottsdagarna varierar, både till innehåll och miljö. Skolan kan välja att boka enbart aktivitetsplaner, instruktörsledda aktiviteter eller både och. Många skolor tar också tillfället i akt och bjuder in aktörer från polis, brandförsvaret, Röda Korset och andra organisationer för att ge ytterligare innehåll till dagen. Det går också bra att boka lunch/ matsäck från Kärsögården om man så önskar.

Var dock ute i god tid och boka er idrottsdag/ friluftsdag, vår och höst blir snabbt uppbokade.
Vi har arrangerat stora som små idrottsdagar, friluftsdagar och temadagar sedan 1998. Fråga oss gärna om tips och förslag på upplägg.
Thorildsplans gymnasium är en av de skolor som kommer till oss varje höst. Kolla in en av deras kortfilmer på vimeo från idrottsdagen: Kärsökampen.