Catering

LÅT OSS TA HAND OM MATEN!

Förening, församling eller ideell organisation

Om ni arrangerar en turnering, ett ungdoms- eller familjeevenemang, en körträff, medlemsdag eller liknande kommer vi gärna och serverar lunch eller middag.

Så går det till

Vi kommer och serverar lunch eller middag vid en bestämd tidpunkt. Ca en timme före möts vi upp och ni visar oss vart vi kan stå med trucken. Vi ordnar tallrikar, bestick och glas och tar sedan med oss det när vi åker (miljövänligt och smidigt). Serveringsbord fixar vi också.

Menyer från 75 kr per person.
Sallad och måltidsdryck ingår.
Specialkost vid behov.

Vi tar hand om det praktiska runt måltiden och ni kan fokusera på ert evenemang!
imagechef

Företag, skolor och privata tillställningar

Städfest, öppet hus, invigning, studentmottagning, jubileum… Vi kommer med trucken och serverar under två timmar och vi har menyer från 100 kr per person.

Vad sägs om

… att smörja kråset med en mustig biff stroganoff med gorgonzola, färska piemento, fetaost och oregano eller varför inte prova vår pankopanerade kycklingfilé med pommes och kockens egna black garlic aioli!!! 100 kr per person.

Sugen på en lättare buffé?

Prova då truckens egna sommarbuffé med grillspett & hamburgare, tillbehör och såser. Serveras med vår urgoda krämiga potatissallad alt pommes med ovannämnda fantastiska black garlic aioli … 150 kr per person.
Catering grillspett

Allmänt vid catering

Gästerna serveras från food trucken och tar själva valfritt av såser, sallader och andra tillbehör som bokats.

Alternativ för specialkost kan alltid ordnas.
Minsta beställning 50 personer.
Tillkommer utkörningsavgift 750 kr.
Se till att det finns en ledig parkeringsplats varifrån vi kan servera senast en timme före starttid (tänk på plan mark o markägares tillstånd).
Catering

Varför gör vi det här?

Vi är stolta över vårt kök och den mat vi serverar. Numera kan vi också låta grupper, läger och andra evenemang utanför gården njuta av den. Dessutom gillar vi friheten av att vara mobila...