Kärsögårdens kök
Det är en alldeles speciell känsla att äta frukost, lunch eller middag med Mälarens vatten strax utanför fönstret.
När vädret tillåter kommer den stora verandan väl till pass - här kan du njuta av både mat och utsikt.
Kärsögården med både kök och servering är KRAV-certiferade vilket vi är glada över.
Vad KRAV-märkningen innebär kan du läsa mer om på KRAVs hemsida och mer om vårt miljöarbete hittar du under länken Gröna Kärsögården.
Nedan har vi listat några exempel på Köksmästarens festmenyer. Om särskilda kostönskemål finns är det inget problem.
Intresserade av catering från oss? Prova catering från vår egen YMCA Food Truck. Vi caterar olika evenemang och tillställningar året runt.
För mer information kontakta kansliet.
Vamt välkomna till bords!
När vädret tillåter kommer den stora verandan väl till pass - här kan du njuta av både mat och utsikt.
Kärsögården med både kök och servering är KRAV-certiferade vilket vi är glada över.
Vad KRAV-märkningen innebär kan du läsa mer om på KRAVs hemsida och mer om vårt miljöarbete hittar du under länken Gröna Kärsögården.
Nedan har vi listat några exempel på Köksmästarens festmenyer. Om särskilda kostönskemål finns är det inget problem.
Intresserade av catering från oss? Prova catering från vår egen YMCA Food Truck. Vi caterar olika evenemang och tillställningar året runt.
För mer information kontakta kansliet.
Vamt välkomna till bords!
Laxtartar med löjrom på grovt hembakat rågbröd
Tjälknöl med Västerbottenostcréme, frisésallad och tryffeldoftande dressing
Volauvent med kantareller, konjaksröra och karljohansvampcréme
Carpaccio på färska rödbetor med tryffelvinegrette, chévre och karamelliserad valnöt med smak av pepparrot
Varmrätter
Klassisk helstekt biffrad med brynt schalottenlökcréme, potatisterrin, grillad sparris, kantareller och löksky
Blackgarlic stekt ankbröst, morotspuré med brynt smör, friterad jordärtskocka, björnbärschutney, smörslungad färskpotatis och grönsaker
Pocherad hälleflundra i skirat smör med pilgrimsmussla, inkokt fänkål, smörad romsås, havskräftstjärtar och ramslöksskum
Ört- och vitlöksstekt renytterfilé, rotfruktspuré, brynt schalottenlök med säsongens primörer och citronverbenasky
Helstekt oxfilé, italiensk potatiskaka, krämig savoykål, smörfrästa kantareller och rödvinssky
Olivbrioche med getostcréme, gulbetssallad och ängssyracréme
Lax med sjögrässallad på yuzu-picklad gurka
Kantareller och färskostcréme med karljohansvamp och friterad schalottenlök på crostini
La Delice (fruktspett) med stänk av limezest och mynta
Brie de Meaux på smördegsflarn med oliver, pimento och rostat sidfläskkrisp
Böcklingröra med stenbitsrom i kanapéer
Färskost med ramslök och rostad vitlök på kavring
Minimuffins med getost och spenat

Jag har varit vegetarian hela mitt liv men er vegetariska mat var nog bland det godaste jag ätit - någonsin.
Fantasktiskt god mat och jättetrevlig miljö!
Kursdeltagare på en flerdagarskonferens där samtliga måltider bokats vegetariska.
Kursdeltagare på en flerdagarskonferens där samtliga måltider bokats vegetariska.