ros

Bröllop och evenemang

Bröllop på Kärsögården innebär en personlig fest med vacker miljö och många möjligheter.

Anländ med båt vid ångbåtsbryggan, skåla med brudparet på altanen med utsikt över mälaren och avnjut nattvickning vid vår Tunaforsgrill.

Vi tar emot sällskap på ca 70 till 110 middagsgäster. Uthyrningstiden är mellan kl 10.00 och kl 02.00 (musiken avslutas kl 01.30). I lokalhyran (24 000 kr) ingår förutom upplåtelsen av festsalen även möblering och dukning av porslin, bestick, glas, koppar, ljushållare och vaser, tillhörande veranda med partytält samt undanplockning för dans och efterstäd. Bordsdekorationer och bröllopstårta har ni möjlighet att själva ansvara för.

Vårt kök har lång erfarenhet av catering till olika evenemang, fester och bröllop. Varje catering är unik och ni väljer tillsammans med våra kockar bland våra olika upplägg och menyer. Kuvert finns från 600 kr och uppåt. I menyerna ingår även ett dukat välkomstbord med glas till brudskålen och två sorters snittar.

För den som vill går det att anlända med båt till Kärsögården. Denna angör då vid vår ångbåtsbrygga, i direkt anslutning till festsalen. Ni kan också förlänga festen och låta era gäster övernatta och avnjuta en härlig frukostbuffé med utsikt över vattnet.
Ladda ner mer information om bröllop och evenemang på Kärsögården eller läs mer om vårt kök och köksmästarens olika menyer.

 
 
Kontakta oss för kostnadsförslag för just Ert evenemang.

 
08-759 07 00
 
Tack så mycket för allt under vårt bröllop, det var en väldigt rolig dag och kväll! Vi kommer varmt rekommendera er till alla vi känner!
Vänliga hälsningar
Astrid och Frida